Betting på underhållning och specialer

Sport fortsätter att vara det överlägset mest populära alternativet vad gäller odds och betting. Men faktum är att vi har fått se en annan kategori bli allt mer populär. Det handlar om underhållning och specialer som fortsätter att ta över allt mer och det finns mycket att hämta i denna kategori för den som är sugen. Du kan njuta av riktigt härliga odds när du spelar på Politik, Väder och Oscarsgalan. Nedan har vi valt ut fem stycken spelbolag som erbjuder riktigt bra odds på underhållning och specialer. 

Spelbolag
Fördelar
Bonus
Betyg
Besök
1
100 kr
2
120 kr gratisspel
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
3
500 kr + 100 Free spins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
4
500 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
5
500 kr + 100 free spins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Betting på politik är allt mer vanligt

Politiska val vållar till debatt och det finns massor att upptäcka vad gäller oddsspel också. Det svenska riksdagsvalet är det som lockar flest svenskar att oddsa på politik. Marknader som finns tillgängliga är exempelvis vilket parti som får flest röster eller vem som blir Sveriges nästa statsminister. Du kan också oddsa på vem som kommer att få flest röster av två partier eller vilket “block” som vinner. 

Men det är inte bara det svenska valen som finns tillgängliga. Även möjligheten att oddsa på amerikanska presidentvalet är möjligt. Det finns odds från det att presidentkandidaterna utses hela vägen fram till valdagen med live betting när rösterna räknas. Framförallt har de senaste presidentvalen inneburit ett extremt intresse vad gäller betting och odds. Även andra nationers val som våra grannländer Norge, Danmark och Finland går att betta på. 

Betting på olika talangtävlingar

Talangtävlingar är också en möjlighet för den som gillar att oddsa. I Sverige är det framförallt två stycken tävlingar som lockar punters till spelbolagen. Det handlar om Let’s Dance och Idol. Let’s Dance är danstävlingen där kändisar dansar och ett par blir utslaget varje avsnitt. Då kan du oddsa på vem som blir den nästa att åka ur men också slutvinnaren eller head 2 head mellan olika deltagare.

Liknande marknader är tillgängliga på Idol. Betta på vem som åker ur nästa veckofinal eller vem som kammar hem hela tävlingen. Ofta har deltagarna en intressant utveckling och de som är favoriter i början är inte alltid de som vinner. Därför kan det ibland vara smart att betta på den med störst potential då den kan stå som slutvinnare. Även amerikanska och brittiska talangtävlingar som The Voice, America’s Got Talent och X Factor finns tillgängligt för betting.

Betta på väder

Vädret är något som vi svenskar fascineras av i generationer. Om det har att göra med att vi lever i ett konstant mörker på vintertid låter vi vara osagt. Men det finns framförallt två stycken högtider som lockar oss till spelbolagen. Det handlar om hur vädret kommer att bli på midsommar. Blir det regn eller solsken är den stora frågan och detta går givetvis att oddsa på för dig som spelare. 

Men det är också intressant att oddsa på om det blir snö på julafton. Du kommer då att exempelvis kunna oddsa på de olika delarna i Sverige och hur vädret kommer att bli. Andra marknader som finns på väder är om den varmaste temperaturen någonsin kommer att slås. Eller hur många millimeter det regn det blir under sommaren. Vädret kommer att fortsätta att fascinera oss svenskar och därför lär det bara dyka upp ännu fler marknader i framtiden. 

betting på underhållning och specialer

Ceremonier och Awards

Varje år ska nöjesindustrin belöna de bästa skådespelarna, tv-programmen och artisterna. Det finns massvis av galor både i Sverige och internationellt. De största galorna hittar vi föga förvånande i USA där Oscarsgalan, Golden Globe och Emmys är några av de mest populära alternativen. Det finns också möjligheter till att oddsa på de svenska alternativen. Vi hittar bland annat Grammisgalan, Rockbjörnen, Guldbaggegalan och Kristallen. Oddsa på allt detta med en betting bonus och upptäck en värld av möjligheter.