Populära sporter för betting

Om du är en person som tycker mycket om betting och odds finns det en hel värld för dig att upptäcka. Framförallt när det kommer till sport. Visst finns det också möjlighet till att oddsa på underhållning och specialer men den absoluta majoriteten av odds kommer helt klart från betting på sport. Det finns ett gäng olika sporter att upptäcka och nedan går vi igenom de mest populära sporterna för odds hos svenska spelbolag.

Upptäck höga odds hos dessa sidor

Spelbolag
Fördelar
Bonus
Betyg
Besök
1
Gratisspel på upp till 1000 kr
2
100% upp till 500 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
3
100 kr gratisspel plus 50 freespins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
4
100% upp till 1000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
5
500 kr + 100 free spins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Fotboll är nummer 1 med besked

Ett spelbolag har många olika sporter för oddsspel men ingenting är större än fotboll. Världens största sport erbjuder mängder av olika odds. I Sverige är det Allsvenskan som är den inhemska ligan där 16 svenska lag årligen gör upp om att försöka vinna SM-guldet och få lyfta Lennart Johanssons Pokal.

Men ingenting är större än Premier League. Den brittiska fotbollsligan är rankad bäst i världen och innehåller fotboll av yttersta världsklass. Du hittar därmed massor av odds på Premier League. Andra bra ligor är Serie A, La Liga, Bundesliga och Ligue 1.

Vad gäller landslagsfotboll är EM och VM det absolut största. Framförallt Fotbolls-VM som är extremt stort världen över. Turneringen arrangeras vart fjärde år och då kommer du också ha galet alternativ vad gäller odds. Upptäck också klubblagsturneringar som Champions League, Europa League och Europa Conference League för konkurrenskraftiga odds. 

Sport betting

E-sport växer rejält

När det kommer till esport är det en av sporterna som växt snabbast. Elektronisk sport inkluderar olika spel som CS:GO, League of Legends, World of Warcraft och mycket mer. E-sporten är perfekt för betting eftersom du kan streama alla matcher live. Flera spelbolag streamar esport och annars finns Twitch som visar massor av direktsänd esport helt gratis.

När det är en stor turnering finns det extra mycket att upptäcka. Då kan du lägga dina bets live också vilket ger mer spänning och ett högre tempo. Upptäck själv de olika alternativen som finns hos spelbolagen. Det är verkligen en salig blandning som går att ta del av. 

Ishockey är väldigt stort i Sverige 

Efter fotbollen är ishockey populärt hos spelbolagen. Med hockey betting får du action i mängder och kan njuta av en spelupplevelse som innebär massor av glädje. Du kan oddsa inför en stor turnering eller ligastart men också live på samtliga matcher.

I Sverige finns Tre Kronor som är vårt folkkära landslag. Därför hittar du utmärkta förutsättningar vad gäller betting hos svenska spelbolag när Sveriges landslag spelar en viktig turnering. Dessutom finns det massor av odds på SHL och NHL att upptäcka också om du är sugen på det. 

Andra sporter

Ovan är bara tre exempel på vad som finns att betta på. Tennis är också extremt populärt vad gäller just odds och betting. Dessutom finns det utmärkta förutsättningar för dig att oddsa på volleyboll, vintersport, curling och mycket annat. Prova på lite olika alternativ och hitta din favorit. Du har en hel värld att upptäcka. 

Sammanfattning om populära sporter för betting

Vad gäller sporter för betting finns det alltså väldigt mycket att upptäcka. Som vi skrivit i denna artikel är fotboll det absolut största och mest populära alternativet. När det kommer till marknader finns det mest att upptäcka på världens största sport.

Men e-sport är också stort och snabbt växande. Du har massor av odds att upptäcka när det kommer till betting på sport inklusive tennis, ishockey och mycket mer. Hitta din favoritsport och ta del av en spelupplevelse som innebär massor av glädje och underhållning.