Live betting – rörliga odds i realtid

Om det går att peka ut ett fenomen i vadslagningens värld de senaste åren som växt så det knakar är det live betting. Konceptet där du lägger bets på en pågående match har gjort enorm succé och allt fler bettingsajter satsar allt mer på att utöka utbudet kring live betting. Idag går det som regel att lägga bets på hundratals olika matcher live varje dag men det beror på vilken spelsida du valt. Generellt är det dock relativt standardutbud och det skiljer sig inte jättemycket från ena spelbolaget till det andra.

Spelbolag
Fördelar
Bonus
Betyg
Besök
1
Gratisspel på upp till 1000 kr
2
100% upp till 500 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
3
100 kr gratisspel plus 50 freespins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
4
100% upp till 1000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
5
500 kr + 100 free spins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Unika marknader i in-play betting

En av de stora fördelarna med live betting förutom all extra spänning är att du får marknader du inte kan få inför match. Det kan till exempel handla om vilken spelare som gör nästa mål, vem som tar nästa gula kort i en fotbollsmatch eller vem som hamnar i utvisningsbåset härnäst i en hockeymatch. Livebettar du på tennis kan vinnare av ett specifikt game vara en rolig marknad men det finns hundratals andra alternativ också.

Vilka marknader beror alltså till stor del på vilken sport du bettar på, precis som vid pre game betting. Live bettingens marknader är tillfälliga och har därför enligt många ett större underhållsvärde.

Live stream höjer upplevelsen

En svårslagen kombination är att titta på de matcher du bettar live på. Flertalet spelbolag har idag tagit in rättigheter för att kunna sända direktsänd sport till din dator, mobil och surfplatta. Allt som brukar behövas är ett positivt spelsaldo alternativt ett aktivt bet de senaste 24 timmarna. Uppfyller du något av dessa två krav kan du ta del av massvis med direktsänd sport varje vecka utan kostnad.

Det är inga direkt dåliga rättigheter bettingsajterna sitter på heller. La Liga, Bundesliga, NBA och mycket mer finns att njuta av utan extra kostnad. Kolla över vilka rättigheter ditt spelbolag har så kanske du kan avsluta eller skippa något av alla dyra abonnemang för streamad sport.

Gör din research

En grundläggande faktor för att lyckas med din live betting är att du gör din research noggrant. Annars kommer du inte hålla särskilt länge när du spelar. Ju mer kunskap desto bättre är det och när det kommer till live betting gäller det att vara extra vaksam. Oddsen är i ständig förändring och målet är givetvis att hitta oddsen när det står som högst.

Är du kunnig blir det enklare för dig. Till exempel kanske du har koll på att det ena laget brukar hamna i tidigt underläge men ändå vinna matchen. Då vet du att de bästa oddsen inte speglar det sannolika utfallet bara för att de får ett mål i baken under matchens första minuter. Exempel som dessa gör att du kan slå oddsen så länge du har rätt kunskap. Givetvis finns det aldrig några garantier men ju mer påläst du är desto bättre kommer det också att gå i längden i din live betting.

Live betting - rörliga odds i realtid

Populära sporter för live betting

Fotboll är utan tvekan den mest populära sporten när det kommer till live betting. Sportens roll i världen kommer förmodligen aldrig ändras och detta återspeglas när du lägger bets live hos spelbolagen. Därför kommer du också märka att det är fotbollsmatcher som du hittar flest av när du klickar dig in på pågående matcher.

Efter fotboll kommer ishockey, en mycket bra sport för live betting. Sporten innehåller många mål och det kan svänga snabbt vilket gör det mer oförutsägbart. Det innebär också att oddssättarna missbedömer ibland. Övriga sporter populära för live betting är tennis och esport där det sistnämnda fortsätter att öka rejält i popularitet. Testa något av alla alternativ och kom igång idag på bästa sätt med din live betting.