Betting Strategi Oddstrading Oddsarbitrage

 

För att kunna vinna pengar i längden på Sports betting måste du använda en fungerande Strategi och sen följa den strikt. Att använda en strategi för Money Management, dvs hur mycket man satsar på varje spel, är bra för att hålla risknivån under kontroll, men inte tillräckligt för att vinna i längden. Ovavsett hur du varierar nivån på dina vad, det finns mer eller mindre komplicerade system för detta, så måste även relationen mellan sannolikheten att vinna och oddset vara rätt i längden, för att du ska bli en vinnare.
En strategi är att enbart spela på odds som man bedömer är för högt satta. Om sannolikheten för att A vinner en match är 50%, så är ett odds på över 2.00 lönsamt att spela på. För att kunna göra tillräckligt bra bedömningar av sannolikheter som detta så måste man dock kunna enormt mycket om sporten och lagen som spelar.
En annan strategi är Odds trading. Oddstrading innebär att man utnyttjar rörelser i liveodds och görs helst på en oddsbörs, där man kan sälja och köpa odds. Iden är att man spelar på ett odds när det är lågt och säljer det när det är högt. När ett avgörande i matchen kommer ska man inte vara beroende av detta. Oddstrading kräver mycket erfarenhet för att man ska kunna bedöma i förväg hur oddsen kommer att röra sig och det är förmodligen bäst att specialicera sig inom ett område som tex tennis eller Elitserie Ishockey.

Odds Arbitrage innebär att man utnyttjar skillnader i odds hos olika bookmakers. Om skillnaderna är tillräckligt stora kan man spela på samtliga utfall i en match och låsa in en säker vinst. Det finns många programvaror som hjälper en att hitta odds som är tillräckligt avvikande. Fördelen med odds arbitrage är att man inte behöver någon som helst kunskap om sporten och lagen man spelar på.

Den klart enklaste strategin för att tjäna pengar på betting är att utnyttja välkomstbonusar och göra Bonus Arbitrage. Det är samma princip som odds arbitrage men man spelar dessutom med bonusar. Man behöver då inte lika avvikande odds utan man kan spela alla utfall och låsa in små förluster. Spelar man för att cleara en bonus så kommer det totala resultatet ändå att bli vinst. Du hittar massor av oddsbonusar på svenskbetting.com
När man är relativt oerfaren inom sports betting så är det definitivt bonus arbitrage man ska börja med. Öppna ett antal spelkonton hos bookmakers med bra bonus erbjudanden, läs på  bonusvillkoren och börja leta efter förmånliga spel att göra för att cleara bonusarna.
Bra odds bonusar för svenaka spelare får du hos Unibet, bet365, Betsafe och Betsson. Använd nedanstående länkar för att gå till respektive spelbolag för att vara säker på att få din bonus. Inga bonuskoder behövs.

Gå till Unibet och få 200% bonus upp till 1000 kronor...

Gå till Betsson och få 100% bonus upp till 1000 kronor...


Gå till Betsafe och få 100% bonus upp till 1000 kronor...Tillbaka till Odds Betting och Spelbolag...

website tonight analytics