Live Betting

 

Livebetting är den spelform på nätet som har växt mest det senaste året. Och det är inte särskillt konstigt.  Att betta på sprt har alltid varit otroligt populärt i nästa hela världen. För länge sen var det stryktips som gällde i Sverige. Man lämnade in sin kupong och fick resultatet några dagar senare. Men i och med att internet och datorer blir allt bättre och snabbare så kräver spelarna numera betydligt fart, spänning och dramatik. Och det är precis vad livebetting ger. Med livebetting kan du spela på en match medans du ser den direkt på arenan, TVn eller datorn. Du kan inte bara spela på resultat utan på nästan vad som helst som har med matchen att göra: Nästa mål, nästa varning, nästa hörna eller givetvis på slutresultatet med ständigt uppdaterade odds.
Don stora spelbolagen inser att det här är framtiden för oddsspel och satsar stenhårt på livebetting.  Unibet och bet365 är två av dom bookmakers som har kommit längst i utvecklingen. Här har du ett enormt utbud av livebetting möjligheter och mycket bra fungerande livebetting klienter.
Dessutom har dom här bolagen gått steget längre genom att själva streama massor av direktsänd sport direkt till spelarnas datorer. Fördelen med detta är inte bara att du kan se matcher som inte  visar, utan att du dessutom kan livebetta i samma datorfönster som du ser matchen i.
Nackdelen med livebetting för spelaren är möjligtvis att, efterssom resultatet kommer så snabbt, så går det att spela bort mera pengar än på fasta odds. Men för en spelare med koll ock karaktör innebär det ju också att det går att vinna mera.
Det kan också bli tekniska problem eller problem med överföringen. Det är enormt frustrerande när det inte går att lägga ett livebet pga tekniskt strul. Det är dock alltid en viss fördröjning, 5-10 sek, i systemet. Och när något viktigt händer i matchen, som ett mål, så fryser man allt spel på matchen under en stund samtidigt som oddsen justeras.
Bäst livebetting hittar du hos Unibet, bet365 och Expekt. Följ länkarna nedan för att få ditt bonuserbjudande. Inga bonuskoder är nödvändiga.

Gå till Unibet och få 200% bonus upp till 1000 kronor...


Gå till Expekt Odds och få 100% oddsbonus upp till 1000 kr...

 

 

Tillbaka till Odds Betting och Spelbolag...

 

website tonight analytics