Flervalsspel på fotboll

 

Många är givetvis sugna på att vinna stort med en liten insats. Ett sätt att ha chansen till detta är att spela flervalsspel på fotboll. Tar du ut 10 stycken matcher med snittodds på 2 så blir ditt totala odds för 10-vals kupongen 1024 gånger pengarna. drygt 100-tusen in på en satsad hundring om den sitter.
Frågan är dock om det här är ett vettigt spel? Du kan förmodligen inte ha någon större känsla för, eller kunskap om så många matcher. Förmodligen tar du med en hel del matcher på chans, bara för att få upp oddsen. Och om du spelar 10 matcher i stort sett slumpmässigt så blir ditt totala spelavdrag mycket högt. Om spelavdraget är 7%  per match så blir det multiplicerade avdraget så högt som 52%. Du får alltså tillbaka i snitt 48 kr per satsad hundring om du spelar en 10-vals kupong med 10 mer eller mindre slumpmässigt utvalda matcher.
Men tycket du ändå om den här typen av spel så finns det alternativ för att förbättra dina odds.
Du kan välja att spela den här typen av spel hos bet365, då får du något dom kallar för Europafotbollsbonus. Detta innebär att du får en bonus på upp till 100% på din utdelning om du placerar flervalsspel på Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga 1 eller Champions League. Bonusen ser ut så här:

Speltyp

Bonus

Tripplar

5%

Fyrlingar

7.5%

Femlingar

10%

Sexlingar

20%

7-val

30%

8-val

40%

9-val

50%

10-val

60%

11-val

70%

12-val

80%

13-val

90%

14-val

100%Med denna bonus kommer spelavdraget på det tidigare exemplet med 10-vals kupongen ner till rimligare 23%. Och spelar du en 14-vals kupong så får du alltså, om du vinner, dubbelt så mycket i utdelning om du spelar med bet365s Europafotbollsbonus.

Ett annat alternativ är att spela Supertoto hos Unibet eller Expekt. Supertoto är ett fotbollstips på nätet som är likt stryktipset. Det finns flera kuponger varje vecka med 10-14 matcher. Du tippar etta kryss eller tvåa i varje match och kan spela enkelrader eller systemtips precis som på stryktipset. Varje rad kostar €0.10. Matcherna på kupongen är från dom stora Europeiska ligorna.
På Supertoto är spelavdraget endast mellan 10% och 20%.

Att spela flervalskuponger med upp mot 10 spel är spännande, i och med att man kan vinna stort med en liten insats. Men genom att hålla sig inom Supertoto kupongen, eller se till att du får  Europabonus, så förbättrar du dina odds mycket kraftigt. När du till slut har turen med dig och får in ditt spel så ska du helst sett till att du får maximal utdelning.


Gå till Unibet och få 120% bonus upp till 1200 kronor...


Gå till Expekt Odds och få 100% oddsbonus upp till 1000 kr...


Tillbaka till Odds Betting och Spelbolag...


 

website tonight analytics