Bwin Odds

 

Bwin är världens största spelbolag på nätet. Bolaget har licens i EU och är börsnoterat i Wien och London. Bwin är huvudsponsor för Real Madrid, Italienska Serie B och den portugisiska förstaligan och därmed ett mycket välkänt namn i hela Europa.

Bwin odds har marknadens bredaste spelutbud med odds på över 90 olika idrotter. Varje dag finns här över 20000 spelmöjligheter. Förutom dom stora sporterna som fotboll och tennis finns här odds på massor av mera udda sporter, politik, nöjen och inte minst ett stort utbud av trav och galopp.
Bwin har det senaste året satsat stort på att utveckla sin live betting tjänst, som nu är en av Europas bästa med ett mycket stort utbud och bra funktionalitet.

Bwin live streamar över 1000 matcher varje månad, bland utbudet finns Tyska Bundesliga 1 och 2 där man visar samtliga matcher.

Bwin har också en mobil betting tjänst där du kan lägga dina spel på både fasta- och liveodds, direkt från din mobil.

Nya spelare kan välja mellan två förmånliga bonusalternativ:

1. 50% bonus upp till 500 kr.
Omsättningskrav 1gång insättningen plus 7 gånger bonusen.


2. 50 kr helt gratis + 50% upp till 450 kr
Du får en värdekod värd 50 kr gratis, utan insättningskrav, när du klickar på nedanstående länk och uppger ditt mobilnummer. Gör en insättning senast 10 dagar senare och du får dessutom 50% bonus upp till 450 kr 

 


Tillbaka till Odds Betting och Spelbolag...


 

website tonight analytics