Betsafe höga odds och bäst service

 

Betsafe är ett av de yngre spelbolagen på den Svenska marknaden. Bolaget startade 2006 men har växt mycket snabbt och har redan över 400.000 kunder i 100 olika länder.
Anledningen till att Betsafe växer så snabbt är att man i många fall helt enkelt ger sina kunder en bättre produkt än konkurrenterna.
Betsafe har insett att snabb kundservice är något som kunderna uppskattar och har därför infört en unik supportgaranti. Får du som kund inte hjälp av supporten inom 15 minuter så får du 100 kr insatt på ditt spelkonto.
Inom oddsspel har man ett brett utbud men man profilerar sig med att erbjuda spel långt ner i divisionerna inom Skandinavisk fotboll. Man ställer odds ned till division 5 i Norge och i Sverige till division 3-4.
Betsafe odds håller låga marginaler inom sportspel velket betyder höga odds för spelarna. Särskillt gäller detta oddsen på favoriter, där Betsafe ofta ligger högst i marknaden.  Betsafe sätter alla odds själva och är ofta mycket tidigt ute med odds på nya matcher. Betsafe erbjuder också ett stort utbud av livebetting i den utmärkta livebetting klienten.

Betsafe Oddsbonus
Betsafe erbjuder nya Svenska oddsspelare 100% bonus upp till 1000 kronor.

Gå till Betsafe...

Betsafe poker ger 200% bonus upp till $2000
Betsafe Casino ger 100% upp till 2500 kr

Gå till Betsafe... 

 


Tillbaka till Odds Betting och Spelbolag...
 

website tonight analytics